soort
omschrijving
alkaloïde
alkaloïde
alkaloïde
kleurstof, anti-oxydant
kookboek uit de 1e eeuw
holle pan
maaltijdsoep (inleiding)
kooktechniek
gereedschap
kookbegrip
kooktechniek
IBU en IBU
narijpen
kooktechniek
kooktechniek
kooktechniek
kookbegrip
kookbegrip
bladgroente (verzamelnaam)
gebluste kalk, kalkwater
ongebluste kalk
gebluste kalk
calciumhydroxide
calciumhydroxide
calciumhydroxide
landgoedverordening (9e eeuw)
kooktechniek
holle pan
alkaloïde
fijne (specerijen)vijzel
conserveren
basistechniek en -bereiding
basistechniek en -bereiding
couscous stoompan
kooktechniek
productkennis
het stollings beginsel
kooktechniek
kooktechniek
kooktechniek
botanische begrippen
kleurstof, provitamine
kleurstof
koolwaterstof
gebluste kalk, kalkwater
ongebluste kalk
rijsmiddel
rijsmiddel
zuurteregelaar, stabilisator
stabilisator
zoetstof en voorkoming uitdroging
dubbelkoolzure (bak)soda
tartaarzout
vlugzout
zuurteregelaar
zuurteregelaar
kooktechniek
gereedschap
anti-nutriënt
kooktechniek
kooktechniek
suiker-alcohol
gereedschappen
peruaanse grondoven
botanisch begrip
peruaanse grondoven
fijne (specerijen)vijzel
klassieke vijzel
universele vijzel
staande vijzel (mochi)
universele vijzel
fijne (specerijen)vijzel
vijzel (mochi)
gereedschap
tartaarzout
holle pan
kooktechniek
kooktechniek
kooktechnieken
conserveren
botanisch begrip
rechtopstaande vijzel (mochi)
labels en certificaten
landbouw en veeteelt
kwaliteitslabel
visserij
kwaliteitslabel acquacultuur
kwaliteitslabel visserij
biologisch kwaliteitslabel acquacultuur
ecologisch kwaliteitslabel acquacultuur
geschiedenis en verspreiding van de duitse peperkoek
ademhalingsorganen van de plant
klassieke vijzel
kooktechniek
universele vijzel
essentieel aminozuur
zeef voor bereiding misosoep
voedingsstoffen en gezondheid
graan bewerken met alkaline
voedingsstoffen en gezondheid
geschiedenis en verspreiding van de peperkoek
geschiedenis en verspreiding van de duitse peperkoek
botanie
enzym
materiaalkennis en gezondheid
terracotta stoofpot (voor olla en cocido)
juliennesnijder
kookboek uit de 6e eeuw
eivormige presentatie
kookboek uit de 1e eeuw
lensvormige presentatie, eenhandige quenelle
kooktechniek
beginselen en technieken
rijsmiddel
rijsmiddel
rijsmiddel
rijsmiddel
rijsmiddel
rijsmiddel
aardewerken pot
basistechniek en -bereiding
hoe ervaren we scherpte
de (scherpte)schaal van scoville
keramische (kneed)schaal
relatieve scherpte (begrippen en tabel)
terpeen
smaak
eenheden
bitterheid (bier)
relatieve scherpte (chilipepers)
gereedschap
alkaloïde
inleiding
natuurlijke suiker
natuurlijke suiker
natuurlijke suiker
natuurlijke suikerketen
suiker algemeen
geschiedenis en technieken
universele vijzel
fijne (specerijen)vijzel
oven
materiaalkennis en gezondheid
alkaloïde
kookboek (1667)
inleiding
voedingsstoffen en gezondheid
kooktechniek
kooktechniek
productkennis
productkennis
productkennis
overzicht, startpagina
botanische begrippen
vrucht
doosvrucht
doosvrucht
vrucht
doosvrucht
vrucht
vrucht
vrucht
japans gebak en suikerwerk
productkennis
holle pan
holle pan
Indische holle pan
kantonese holle pan