-
top
Copyright
Dit artikel is in bewerking
Copyright
Copyright vormen
Kruidnagels - Syzygium aromaticum  © 2019

Copyright

Disclaimer

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo's) is eigendom van Ourfood, tenzij anders vermeld.

Op alle tekst en alle foto's van eigen makelij - aangeduid met Ourfood - is de Creative Commons Naamsvermelding - Niet-commercieel - Gelijk delen 4.0 Internationaal licentie van toepassing. Op grond van deze licentie is het u nadrukkelijk niet toegestaan tekst of illustraties over te nemen voor commerciële doeleinden. Wanneer u tekst of illustraties op nonprofit basis wenst te gebruiken, dient u deze te voorzien van een deugdelijke bronverwijzing inclusief een link naar het betreffende artikel op deze website.

Voor het gebruik van afbeeldingen en foto's van derden gelden de regels van de desbetreffende rechthebbenden onverkort. Waar mogelijk vindt u daartoe een handreiking in de afbeeldingsinfo onder de titel-gegevens, en is de naam van de rechthebbende zowel in tekst onder de desbetreffende foto of afbeelding vermeld als in de afbeeldingsinfo onder de titel- (title-) en/of alt-vermelding. Soms heeft een auteur een directe link met zijn/haar website verlangd. U activeert deze link door op het ©jaartal- aanduiding te klikken.

Voor wie niet bekend is met deze materie geven we een korte indruk van twee licentievormen, die van toepassing zijn op het gebruikte materiaal: het al genoemde Creative commons (CC) en GLS. Onderstaande tekst is bedoeld als leeswijzer. U kunt hieraan geen rechten ontlenen, voor de juridische inhoud verwijzen we naar de desbetreffende sites.

Creative Commons kent zes licentievormen, waaronder het 'publiek domein', een licentieregeling die het restrictieloos gebruik van informatie beoogt. Daarnaast zijn er vijf licentievormen met enige vorm van beperking. In het algemeen is vermelding van de auteur vereist. U herkent deze licentievorm aan de afkorting BY, het Engelse woord voor 'door', verbeeld door een figuurtje in een cirkel.

Wanneer een auteur een eerdere versie van een licentievorm van toepassing heeft verklaard, verzoeken wij u dringend naar de geest van die licentievorm in zijn huidige vorm te handelen, zelfs wanneer een oudere versie is vermeld.

Any user not being able to read the above text in Dutch we advise to (let) translate this text by app or otherwise and if not, consider each part of this site as made under Creative Commons CC BY-SA-NC, being for any but commercial use, unless stated otherwise. In any case you are submitted to the copyright(s) as stated in Dutch.

Verzoek/ Request

We hebben ons uiterste best gedaan om alleen royalty-vrije afbeelding te gebruiken. Een vergissing is menselijk. Mocht u uw niet-royalty-vrije werk op de site aan treffen, verzoek ons dan deze van de site te verwijderen, info @ ourfood . nl We zullen dat onmiddellijk doen. All attempts were made to post only royalty free photos and content. If by some reason a mistake was made please send request to remove with copyright information to info @ ourfood . nl. We will act immediately.