Copyright
Disclaimer
COPYRIGHT
COPYRIGHT VORMEN
DE KRUIDNAGEL

COPYRIGHT

Disclaimer

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo's) is eigendom van Ourfood, tenzij anders vermeld.

DIT ARTIKEL IS IN BEWERKING

Op de tekst in de artikelen en de foto's die van eigen makelijk zijn (Ourfood) is de Creative Commons Naamsvermelding - Niet-commercieel - Gelijk delen 4.0 Internationaal licentie van toepassing. Voor het gebruik van afbeeldingen en foto's van derden gelden de regels van de rechthebbende onverkort. Waar mogelijk vindt u daartoe een handreiking in de afbeeldingsinfo onder de titel-gegevens, en is de naam van de rechthebbende zowel in tekst onder de desbetreffende foto of afbeelding vermeld als in de afbeeldingsinfo onder de titel en/of alt-vermelding. Soms heeft een auteur een directe link met zijn/haar website verlangd. U activeert deze link door op de foto of afbeelding te klikken.

Voor wie niet bekend is met deze materie geven we een korte indruk van twee licentievormen, die van toepassing zijn op het gebruikte materiaal: het al genoemde Creative commons (CC) en GLS. Onderstaande tekst is bedoeld als leeswijzer. U kunt hieraan geen rechten ontlenen, voor de juridische inhoud verwijzen we naar de desbetreffende sites.

Creatve Commons kent zes licentievormen, waaronder het 'publiek domein', een licentieregeling die het restrictieloos gebruik van informatie beoogt. Daarnaast zijn er vijf licentievormen met enige vorm van beperking. In het algemeen is vermelding van de auteur vereist. U herkent deze licentievorm aan de afkorting BY, het Engelse woord voor 'door', verbeeld door een figuurtje in een cirkel.