top
Pasta con triglie
Pastagerecht met rode mul
Garganelli con triglie
Garganelli-recepten
Garganelli con triglie

Garganelli con triglie

Garganelli met rode mul

Een even gemakkelijk als smakelijk recept van garganelli met rode mulfilet. Vaak wordt de filet alleen gekookt, in dit geval zacht gesmoord in olijfolie.

INGREDIËNTEN

250
gram
garganelli
6-8
 
rode mulfilets
 
 
pomodorino del Pienollo
50
gram
bieslook
50
gram
tijm
50
gram
marjolein
 
 
olijfolie
 
 
zout
 
 
aromatische zwarte peper

HET RECEPT

De voorbereiding

Controleer de filets op graatjes en schubben.

De bereiding

Verhit wat olie in een koekenpan en leg er de filets in met het vel naar onder.

Na de filets kort aangebraden te hebben, voeg je de pomodorino en de kruiden toe.

Kook de garganelli al dente.

Serveren

Dien de mulfilets op als topping voor de garganelli, en overgiet ze met de saus, die op smaak wordt gebracht met wat zout en peper.

Bronvermelding update maart 2022

Pasta con le triglie | Giallo zafferano Garganelli allo Zafferano con Pomodorini di Pachino e Filetti di Triglia | Petitchef